فرق دومینیکن و دومینیکا و حقایق جالبی که باید بدانید!

تفاوت دومینیکا و دومینیکن

کشور دومینیکا و جمهوری دومینیکن با هم تفاوت دارند، ممکن است برخی فکر کنند که آنها یک کشور هستند، اما هر دو کشور مستقلی هستند که نهاد خاص خود را دارند و اگرچه از کشورهای حوزه کارائیب هستند، اما تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد.

 دومینیکا را مشترک المنافع دومینیکا می نامند که یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیا است و جمهوری دومینیکن تابع حکومت ریاست جمهوری است.

حقایق و فرق بین دومینیکا و دومینیکن

این حقایق جالب در ارتباط با فرق دومینیکا و دومینیکن شما را شگفت زده خواهند کرد و نمیتوانید به راحتی از کنار آن عبور کنید.

تفاوت دومینیکا و جمهوری دومینیکن

وقتی می گویید دومینیکا، تقریباً همه فکر می کنند منظور شما جمهوری دومینیکن است، اما دومینیکا جزیره ای است که خودش در دریای کارائیب است که از نظر فنی بخشی از آنتیل کوچک است و بیش از 600 مایل با آن «نیمه دیگر» هیسپانیولا فاصله دارد.

دومینیکا در جزایر بادگیر بین دریای کارائیب و اقیانوس اطلس شمالی، در نیمه راه بین پورتوریکو و ترینیداد و توباگو واقع شده است.

جمهوری دومینیکن در جزیره ای در آنتیل بزرگ قرار دارد. این جزیره به طور سنتی یک کشور اسپانیایی زبان است.

کشور مشترک المنافع دومینیکا از سال 1978 یک کشور مستقل است. واحد پول آن دلار کارائیب شرقی می باشد و زبان رسمی دومینیکا ، انگلیسی است. همچنین می‌شنوید که در جزیره کریول صحبت می‌شود که ترکیبی از فرانسوی، آفریقایی و انگلیسی اسن که اشاره‌ای به گذشته استعماری دارد. مردم آن عمدتاً از نوادگان آفریقایی های برده شده و جزایر کارائیب هستند، اگرچه جوامع مهاجر کمی را خواهید دید که در سواحل شروع به رشد کرده اند.

برنامه شهروندی دومینیکا

کشور دومینیکا دارای برنامه شهروندی و تابعیت دوم میباشد که از این طریق متقاضیان میتوانند پاسپورت دومینیکا را دریافت کنند و از مزایای بیشمار آن بهره مند شوند، اما جمهوری دومینیکن دارای هیچگونه برنامه شهروندی نمیباشد.

فرق دومینیکن و دومینیکا

مردم بومی هنوز در اینجا زندگی می کنند

یک واقعیت جالب در مورد دومینیکا این است که کارائیب های جزیره، بومیان آنتیل بزرگ و کوچک، هنوز در اینجا زندگی می کنند. آنها اولین ساکنان جزیره دومینیکا بودند و امروزه به منطقه کالیناگو معروف شده است. آنها نام Dominica Wait’tukubuli را گذاشتند، به این معنی که “بدن او بلند است”.

امروزه حدود 3 هزار نفر در این جزیره زندگی می کنند که نشان دهنده بزرگترین جمعیت بومی منطقه است. اکثر آنها در قلمرو کالیناگو زندگی می کنند، جایی که می توانید از روستای نمونه Kalinago دیدن کنید. صنایع دستی به فروش می رسد و می توانید جشنواره ها، آیین ها و رقص های سنتی را تماشا کنید.

آتشفشان های زیادی وجود دارد

مورن دیابلوتینز نفس گیر است، زیرا بلندترین کوه جزیره دومینیکا است و دومین کوه بلند در آنتیل کوچک می باشد. این یک پیاده‌روی شش ساعته دشوار است، اما ارزش آن را دارد – شما در جنگل بارانی به‌طور کامل خواهید بود و بین صدها (هزاران؟) گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری سرگردان خواهید بود. جزایر مجاور گوادلوپ از بالای این آتشفشان قابل مشاهده می باشد ، که اتفاقاً مدت زیادی است که فوران نکرده است.

چشمه های گوگردی و سواحل ماسه ای سیاه

با وجود آتشفشان های بسیار زیاد، بسیاری از سواحل دومینیکا به ویژه در شهر روسو پایتخت دومینیکا به طور طبیعی دارای ماسه سیاه هستند. ساحل مرو ساحلی پرطرفدار است (بیشتر شبیه یک خاکستری نقره‌ای است)، با رستوران‌های اطراف که همگی در غذاهای تازه و بی‌نظیر تخصص دارند. موارد دیگری که باید آن ها را از نزدیک ببینید: لاک پشت بنفش، خلیج روزالی، ساحل شماره یک در کنار ماسه و استخرهای گوگردی در شهر کوچک Wotten Waven میباشند.

دومینیکا دومین دریاچه جوشان جهان را دارد

دریاچه جوش یکی از معروف ترین مکان های این جزیره است. در سال 1870 کشف شد و از نظر فنی یک فومارول سیل زده در یک دهانه آتشفشانی است. آب دریاچه بنا به فعالیت های آتشفشانی رنگ های متفاوتی به خود می گیرد. هشت مایل برای رسیدن به آن از طریق دره ویران و برخی از گیاهان وحشی باید طی شود. این پیاده روی کار آسانی نیست ،  برای رسیدن به دریاچه به حدود شش ساعت زمان نیاز دارید. چکمه های پیاده روی خود را بردارید و آماده کثیف شدن باشید.

«مرغ کوهستانی» جزیره پرواز نمی کند، می پرد

دومینیکا فقط چهار دوزیست دارد – باورش با این همه گیاه و جانور سخت است – و یکی از آنها کراپود (به فرانسوی به معنای “وزغ”)، قورباغه غول پیکر یا “مرغ کوهی” نام دارد. این یکی از بزرگترین در جهان است، فقط در دومینیکا و مونتسرات یافت می شود، و آنقدر نمادین است که به مهر رسمی دومینیکا رسید. همچنین … کاملاً طعم مرغ دارد.

چند سال پیش، این یک غذای بسیار محبوب در جزیره بود. در واقع بسیار محبوب است – جمعیت قورباغه به شدت کاهش یافته است. امروزه، بعید است که آن را در هیچ منویی پیدا کنید.

برای هر روز سال یک رودخانه وجود دارد

علاوه بر سواحل و آتشفشان های جذاب ، دومینیکا دارای تعداد زیادی رودخانه می باشد. برخی از آنها آبی سرد و شفاف هستند. برخی سریع و ابری هستند. این رودخانه ها به همراه گیاهان و گل های عجیب و غریب محاطه شده اند. رودخانه هند که از عریض ترین رودخانه جزیره دومینیکا است ، بسیاری از بازدیدکنندگان را به قایق سواری در این رودخانه تشویق می کند. این اساساً یک رژه یک شناور در قلمرو حیات وحش است که به احتمال زیاد پرندگان، ایگوانا و خرچنگ های زیادی را مشاهده خواهید کرد.

pirates

یک قسمت فیلم دزدان دریایی کارائیب در اینجا فیلمبرداری شده است

دومینیکایی ها مفتخرند که به بازدیدکنندگان می گویند که بیشتر این فیلم و برخی از صحنه های سومین فیلم این مجموعه، در انتهای جهان در جزیره آنها فیلمبرداری شده است. فیلم “جزیره آدم خوار” در دومینیکا است. مکانی که ویل ترنر و همسفرانش در قفس‌های استخوانی آویزان شده‌اند، تنگه تیتو در پارک ملی مورن ترویس پیتونز است. رودخانه هند تبدیل به «رود پانتانو» شد. و چندین روستا برای صحنه های دیگر فیلم بود.

سطح آدرنالین شما هرگز نباید پایین بیاید

با وجود رودخانه‌ها، کوه‌ها و سواحل بسیار زیاد در دومینیکا، برای یافتن یک ماجراجویی شدید، لازم نیست خیلی سخت جستجو کنید. به لوله کشی رودخانه یا کایاک سواری بروید و رودخانه لایو را به سمت دریا دنبال کنید. دره نوردی را از طریق جنگل های بارانی که به یک آبشارهای مخفی میرسد را امتحان کنید. با مسیر ملی Waitukbuli، طولانی ترین مسیر در دریای کارائیب را بپیمایید. و همچنین می توانید با شنا کردن و یا غواصی از دریای کارائیب تا اقیانوس اطلس را نیز تجربه کنید.

اگر اهل آب نیستید، به ترا فرما بچسبید و به پیاده‌روی، اسب‌سواری در پورتسموث، تماشای پرندگان یا حتی تماشای لاک‌پشت بروید. حق انتخاب برای شما زیاد است.

دومینیکا قرن هاست که به طب گیاهی می پردازد

ساکنان اصلی جزیره، کارائیب‌ها و سپس آفریقایی‌ها، دانش زیادی از گیاهان را دارند. خوشبختانه، بسیاری از این دانش نسل به نسل منتقل شده است  و گیاهانی مانند مورینگا، قاصدک، ریحان و گیاهان دیگر  به نام داروی بوته ای مورد استفاده قرار می گیرند.

نتیجه گیری

یک فرق بین دومینیکن و دومینیکا این است که جمهوری دومینیکن تاریخ طولانی به عنوان مستعمره بریتانیا داشته است و سپس در سال 1978 استقلال خود را به دست آورد، بر خلاف کشورهای مشترک المنافع دومینیکا که جزو کشورهای مستقل بریتانیا به شمار می رود.

زبان رسمی کشورهای مشترک المنافع دومینیکا انگلیسی است، در حالی که زبان رسمی جمهوری دومینیکن اسپانیایی است. جمعیت و مساحت مشترک المنافع دومینیکا بسیار کمتر از جمهوری دومینیکن است .

مجموعه دومینیکا ویژن میتواند به شما در اخذ پاسپورت دومینیکا کمک کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسپورت دوم خود را دریافت نمایید و از مزایای آن یهره مند شوید. برای اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید.

دومینیکا ویژن

1 دیدگاه دربارهٔ «فرق دومینیکن و دومینیکا و حقایق جالبی که باید بدانید!;

  1. خیلی مقاله جالبی بود، ممنون

    واقعا کسی که تحقیق نکنه فرق این دو کشور رو نمیفهمه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید