معرفی کشورهای مشترک المنافع با انگلیس (بریتانیا)

کشورهای مشترک المنافع

کشورهای مشترک المنافع یا همسود در عمل بیشتر از دیگر دولت‌ها قدرت اداره امور را ندارند بلکه هرکدام از این دولت‌ها به عنوان یکی از اعضای سیاسی این اتحادیه حضور دارند.

در واقع به جای آن، رابطه‌ای سازمانی و بین‌المللی میان این دولت‌ها وجود دارد که از طریق آن کشورها در زمینه‌های اجتماعی، سیاسی، و اقتصادی متنوع برابر در نظر گرفته شده اند و در چارچوب ارزش‌ها و هدف های مشترک و مشخص همکاری دارند این ارزش‌ها و اهداف مشترک عبارتند از ارتقاء دموکراسی، حقوق انسان، حکمرانی عالی، حاکمیت قانون، آزادی مدنی، مساوات‌خواهی، تجارت آزاد و صلح جهانی که از طریق جلساتی بین اتحادیه کشورهای مشترک‌ المنافع در هر چهار سال یکبار انجام می‌شود.

اعضای اتحادیه کشورهای مشترک المنافع یا همسود

اتحادیه کشورهای مشترک‌المنافع سازمانی بین‌المللی متشکل از ۵۶ کشور و ایالت های مستقل می باشد. این سازمان شامل قدیمی‌ترین مستعمرات بریتانیا و سرزمین‌های وابسته به آن‌ها است.

معرفی کشور بریتانیا

بریتانیا در گذشته بسیار بزرگ بوده و در قرن هجدهم بسیاری ازسرزمین ها جزو  کشور های بریتانیا محسوب می شدند. با گذشت زمان و با استقلال کشورهایی مانند کانادا، هند، آفریقای جنوبی، پاکستان و … این امپراطوری که با استعمار کشورها پیشرفته بود کوچک تر شد.

تفاوت بریتانیا با انگلستان چیست؟

بریتانیای کبیر شامل کشورهای انگلیس، ولز،اسکاتلند و ایرلند شمالی می باشد.

بزگترین کشور بریتانیا انگلستان است و ولز کوچکترین کشور بریتانیا ی کبیر به شمار می رود. نیوزلند و استرالیا به عنوان عضو اتحادیه کشورهای مشترک المنافع یا همسود بریتانیا می باشد.

در ادامه بزرگترین و کوچکترین کشورهای بریتانیا را معرفی خواهیم کرد و کشورهای مشترک المنافع انگلیس را شرح خواهیم داد.

مطلب پیشنهادی: تحصیل در اروپا با پاسپورت دومینیکا

دفتر کشورهای مشترک المنافع در انگلستان

انگلیس مهم ترین کشور بریتانیا شناخته شده است. دفتر کشورهای همسود بریتانیا درشهر لندن می باشد. کشور انگلستان حدود ۵۱ شهر اصلی دارد که شهر لندن معروف ترین شهر این کشور و پایتخت این کشور می باشد. جاذبه های گردشگری این کشور سالانه مسافران زیادی را به سوی خود جذب می کند. سیستم حکومتی کشور بریتانیا مشروطه سلطنتی می باشد و جزو کشورهایی می باشد که هم چنان خاندان سلطنتی دارد. نمایندگان گوناگون در مجلس از حزب های مختلف نخست وزیر برای اداره ی امور کشور هر چهار ساله معرفی می شوند.

کوچکترین کشور بریتانیا

کوچکترین کشور بریتانیا ولز است. ولز همسایه کشور انگلیس می باشد و زیر نظر بریتانیای کبیر اداره می شود. فرهنگ و سبک زندگی مردم کشور ولز کاملا با انگلیس متفاوت است. یکی از کشور های بریتانیا که کم تر بین گردشگرهای آسیایی شناخته شده است کشور ولز می باشد. جالب است مطلع باشید که دومین قلعه بزرگ اروپا نیز در کشور ولز قرار دارد. ولز هم دارای یک پرچم جداگانه است و به رنگ سفید و سبز با یک اژدهای سرخ می باشد. بیشتر ولزی ها مذهب پروتستان دارند.

پرچم کشورهای مشترک المنافع با انگلیس

کشورهای مشترک المنافع بریتانیا

کشورهای مشترک المنافع بریتانیا شامل استرالیا، پاپوآ گینه نو،  جزایر سلیمان،  تووالو، کانادا،  بلیز، نیوزیلند، آنتیگوا و باربودا، باهاما، باربادوس، جامائیکا، سنت کیتس و نویس، گرنادا، سنت لوسیا،  سنت وینسنت و گرنادین و جزایر دریای کارائیب (شامل باربودا، آنتیگوا، دومینیکا و …) می باشند.

از اقداماتی که در کشورهای مشترک المنافع یا همسود انجام می شود این است که فرماندار کل 16 کشور به پیشنهاد و خواسته نخست وزیر هر کشور و چارلز سوم انتخاب می شود. و چارلز سوم پادشاه بریتانیای کبیر بالاترین مقام کشورهای مشترک المنافع بریتانیا است. اگر چه این سرزمین ها مستقل هستند و جزو کشور های بریتانیا به حساب نمی آیند اما هدف های مشترکی دارند که از آنها پیروی می کنند.

اقتصاد کشورهای مشترک المنافع (همسود)

آمار اقتصاد کشورهای مشترک المنافع  باهم ارائه می شود. بزرگترین کشورهای این اتحادیه کانادا، استرالیا و هندوستان است. این نکته را باید خاطر نشان کنیم که به غیر ۱۶ کشور که نام برده شد دیگر  کشورهای  عضو مانند هند، کانادا و … تمامی تصمیمات و اداره امور کشور به صورت مستقل سیاسی از طرف مقام های جمهوری هر کشور  انجام میشود. و فقط در اجرای برخی امور بین المللی با هم توافق دارند.

مطلب پیشنهادی: سیستم ETIAS چیست؟

آیا با مرگ ملکه انگلیس، اتحادیه کشورهای مشترک المنافع از بین رفت؟

موجی از جمهوری خواهی و جدایی طلبی از اتحادیه کشورهای مشترک‌المنافع که از سال ها پیش به راه افتاده بود با مرگ ملکه الیزابت سرعت بیشتری گرفت. و به احتمال قوی پس از جدا شدن یکسری از کشورها، اکنون نوبت به ۶ کشور ناراضی منطقه کارائیب از جمله جامائیکا، بلیز و گرانادا می‌رسد. ضمن اینکه استرالیا، اسکاتلند و کانادا نیز ناراضی می باشند.

در مجموع، با مرگ ملکه که بانی تشکیل این اتحادیه بود، روند جدایی خواهی تسریع خواهد شد. همچنین این کشورها دیگر مستعمره بریتانیا نیستند.

پاسپورت کشورهای مشترک المنافع

باید گفته شود که تجارت میان دو کشور مشترک المنافع حدود 19 درصد ارزان تر از تجارت با کشوری خارج از این محدوده می باشد. شما با داشتن پاسپورت یکی از این کشورها برای مثال پاسپورت دومینیکا ، می توانید به آسانی به تجارت یا سفر در سایر کشورهای مشترک المنافع یا همسود بپردازید.

کلام پایانی

برای دریافت مشاوره رایگان در مورد پاسپورت دومینیکا و آگاهی از روش های اخذ شهروندی کشور دومینیکا و تمام شرایط با مشاوران ما در دومینیکا ویژن تماس بگیرید و با همکاران ما در ارتباط باشید.

مشاوران ما برای دریافت پاسپورت دومینیکا ، شما متقاضیان را از صفر تا صد روند دریافت پاسپورت و تابعیت دومینیکا همراهی خواهند کرد و شما را با تمام مزایای ارزشمند پاسپورت دوم کشور دومینیکا آشنا خواهند کرد.

دومینیکا ویژن

دیدگاهتان را بنویسید